Ny filmmusikal på gång – Av skräckfilmsregissör

Nu filmmusikal på gång av ”Trey Edward Shult”

IMDb: Trey Edward Shults. 

Som vi vet brukar det gå bra för musikaler. Senast minns vi ”La La Land” och ”The Grates Showman” där Hugh Jackman hade huvudrollen. Vi kommer snart att få se en ny musikal betitlad ”Waves”, som ska regisseras av Trey Edward Shult.

Den förre detta Oscarsnominerade Lucas Hedges (Manchester by the Sea), Emmy nominerade Sterling K. Brown (”American Crime Story: The People vs. OJ Simpsons”), Kelvin Harrison JR  (Assassination Nation”) och Tyler Russell (Netflix ”Lost in Space”) har alla något gemenast. Deadline berättar att de fyra skådespelarna just nu är i förhandlingar om att få spela i musikalen Waves, för produktionsbolaget A24.

Filmen kommer att handla om ett ungt par som försöker navigera rätt i sitt förhållande, men även i vuxenlivet och allt vad det innebär.

Kan detta bli regissören Trey Edward Shults riktiga genomslag hos en bred publik? Han har tidigare gjort skräckisarna Krisha och It Comes At Night. Musiken komponeras av Oscarsnominerade Trent Reznor och Atticus Ross. Läs också om enorm satsning på musikal med Thomas Ledins musik.

Kevin Turen och Jim Wilson producerar. Waves förväntas påbörja i Florida nästa månad.

Vilken är din bästa filmmusikal?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.