Diane Kruger ansluter sig till nyinspelningen av Efter bröllopet

Nyinspelningen av den danska pärlan Efter bröllopet får förstärkt ensemble.

Poster till After the Wedding

Susanne Biers dramapärla After the Wedding ska göras om under Hollywoods regi. Vi vet sedan tidigare att vi kommer att få se två kvinnliga huvudroller där Julianne Moore först blev bekräftad. Nu har även en motspelare funnits! Det blir ingen mindre än Diane Kruger som delar rampljuset med Moore i den kommande nyinspelningen.

Nyinspelningar är ofta en vattendelare hos filmfans där de olika lägren antingen älskar eller hatar dem. Oavsett våra personliga känslor gentemot fenomenet så är de, och har länge varit, vardag i filmens underbara värld. Nu har turen kommit till Susanne Biers Oscarsnominerade dramafilm från 2006: Efter bröllopet.

Nytolkningen kommer bjuda på ett smula annorlunda upplägg. I stället för originalets manliga huvudperson ges vi nu en kvinnlig. Valet att axla huvudrollen har blivit Diane Kruger som vi tidigare sett i bland annat Inglourious Basterds och National Treasure. Den andra huvudrollen har redan blivit castad och där får vi se Julianne Moore dela rampljuset med Kruger.

För mer intressant läsning kan du här läsa en del av vår original vs. remake-serie på filmen Låt den rätte komma in.

Är du pepp på en remake av After the Wedding?

About Fredrik Edström 224 Articles
Med den ena foten stabilt placerad i den bombastiska, högbudet-världen och den andra i mysiga karaktärsdrivna draman blir jag knappt själv klok på min filmsmak. Dock är en sak säker: Jag är djupt förälskad i filmens värld.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.