Homeland förnyad för både säsong 7 och 8

Foto: Showtime

Drama-thrillern Homeland har gjort stor succé, både i hemlandet och internationellt. Det är därför inte helt otippat att serien har blivit förnyad med både en säsong 7 och säsong 8, där det ryktas om att den åttonde säsongen ska komma att bli den sista. I alla fall om serieskaparen Alex Gansa får bestämma. Det ryktas också om att den sista säsongen ska utspela sig i Israel, där TV-serien som Homeland är baserad på (Prisoners or War) utspelar sig. Beslutet ligger dock hos Showtime huruvida det blir så.

LÄS OCKSÅ: De bästa filmerna 2017 – Här hittar du årets guldkorn!

Det är snart dags för säsongsavslutning för den pågående säsong 6, närmare bestämt visas det sista avsnittet den 10/4 på SVT Play. Det finns ännu inget premiärdatum satt för Homeland säsong 7, men återkom till hos Filmtopp för uppdateringar om dina favorit-serier.

Tycker du att det är bra eller dåligt att Homeland har blivit förnyat för en sjunde och en åttonde säsong?

About Evelina Block 63 Articles
Det svåraste med film och serier för mig är att få tiden att räcka till. Sedan vill jag såklart veta allt om och kring dem. Så vet du någonting du tror att jag inte vet om en bra film eller serie? Dela gärna med dig av din kunskap!