”Avengers: Infinity Wars” har släppt produktionsklipp

Avengers: Infinity War har precis gått in i produktionsmode och Marvel Studios har släppt en film från den. Regissörerna Anthony Russo och Joe Russo intervjuas och berättar om hur det är att fläta ihop en serie filmer i över tio år, och vart MCU är på väg.

Det mest spännande med Infinity War är Avengers-gänget får förstärkning av Guardians of the Galaxy-laget. Någon konkret handling är inte släppt, men vi vet att The Avengers är splittrat efter Captain America: Civil War (2016). Hur atmosfären kommer vara bland våra intergalaktiska hjältar får vi svar på den 26 april när Guardians of the Galaxy Vol.2 kommer upp på svenska biografer.

Avengers: Infinity War har premiär 4 maj 2018. 

About Oscar Vilhelmsson 161 Articles
Jag studerar filmvetenskap på Lunds Universitet och älskar att hitta nya guldkorn inom alla olika genres. Tar gärna emot tips på mindre kända verk.