Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Jumanji

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

 • 1 tim 59 min
 • Äventyr/Komedi
Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Recension
21 december 2017
Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Recension
21 december 2017

Nu kommer nya Jumanji - Welcome to the Jungle.

"Jumanji: Welcome to the Jungle" är en äventyrlig färd som bjuder på skratt från början till slut. Det är en härlig och spännande berg- och dalbana som har allt du söker i denna typ av film, och lite till.

 • Regi:
  Jake Kasdan
 • Manus:
  Chris McKenna, Erik Sommers
 • I rollerna:
  Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart, Jack Black, Missi Pyle m.fl.

Denna gästrecension är skriven av Beauty Martinez.

Det har gått tjugotvå år sedan klassikern Jumanji kom ut och det var en stor glädje att ännu en gång kunna vara en del av äventyret. Den här gången välkomnar vi inte bara nya ansikten, utan också en mer modern tvist på storyn och filmen vi kommer ihåg så väl.
 
Fyra tonåringar som sitter i kvarsittning upptäcker ett gammalt tv-spel och sugs in i djungeln där spelet utspelas, och blir de avatarer de valt. De måste nu samarbeta tillsammans för att bryta Jumanjis förbannelse – det enda sättet för spelet att ta slut så att de kan återvända hem.
 
Det är ren humor hela vägen, Jag skrattade flera gånger och kemin mellan skådespelarna skiner verkligen i varje scen, de glänser under den mörka himlen och det kommer ditt leende också att göra. 
 
Gå inte in i biosalongen och förvänta dig en remake av originalet, då kommer du bara att jämföra versionerna emellan. Den nya Jumanji är mer av en tolkning av samma koncept. I två timmar bör du därför lägga den gamla versionen åt sidan och istället njuta av den här filmen med ett par helt nya ögon. Det kommer inte vara den Jumanji du kommer ihåg och älskade så mycket, men den kommer inte heller att göra dig besviken. En fantastik bioupplevelse helt enkelt. 
 
Beauty Martinez
www.beautymartinez.com
Instagram @beautymartinez
NÄSTA ARTIKEL