Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Zombieland 2 på gång

Zombieland 2 på gång

Kristian Andersson | Nyhet
15 juli 2018
Kristian Andersson | Nyhet
15 juli 2018

De är alla tillbaka för att göra en uppföljare på "Zombieland"

Zombieland
Zombieland Drinking Game

Vi har nyligen fått beskedet att "Zombieland 2" är under utveckling. Vi kan förvänta oss att se filmen i slutet av 2019.

Enligt Hollywood Reporter kommer nu skådespelare som Emma Stone, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin tillbaka för att göra en uppföljare på succékomedin "Zombieland", som kom ut 2009. Regissören bakom filmen blir Ruben Fleischer och han gör den för produktionsbolaget Sony Pictures.

Manuset skrivs av Paul Wernick och Rhett Reese, den sistnämnda skrev senast Deadpool. Filmen produceras av Gavin Polone som också hjälper till med manuset.

Produktionen förväntas påbörja i januari 2019 och premiären är satt till oktober samma år, vilket gör att det blir tio år mellan filmerna.

Amerikanska medier menar att det länge varit på tapeten att göra en uppföljare på Zombieland men att de inblandade haft svårt att hitta ett schema som passar alla.

Zombieland kostade 24 miljoner dollar att göra och omsatte 102,3 miljoner dollar så det ska verkligen bli spännande att se hur tvåan kommer bli mottagen. Är du sugen på att läsa mer om Zombies kan du göra det här, vi får se hur de utvecklas genom åren.

Ser du fram emot "Zombieland 2"?

NÄSTA ARTIKEL