Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Zombieland 2 är på gång

Zombieland 2 är på gång

David Lindahl | Nyhet
18 maj 2018
David Lindahl | Nyhet
18 maj 2018

Uppföljaren kan komma redan nästa år.

Jessie Eisenberg och Woody Harrelson i Zombieland.
Jessie Eisenberg och Woody Harrelson i Zombieland.

Zombieland ska få en uppföljare och originalskådespelarna återvänder. Med ett premiärdatum nästa år innebär det att uppföljaren anländer på tioårsjubileet. 

Enda sedan första Zombieland-filmen släpptes 2009 och oväntat tog världen med storm har många hungrat efter en uppföljare. Nu ska det bli verklighet. Även originalskådespelarna ska vara involverade.

Zombieland handlade om studenten Columbus som finner sig i ett USA fullt med zombies. Hans mål är att ta sig till sin familj i Ohio och får på vägen sällskap av en galen och vapenälskande man samt två systrar. Med svart humor blev den snabbt en publikfavorit. Bill Murray syntes också som sig själv i en rolig cameo.

Manusförfattarna Rhett Reese och Paul Wernick är i dag två av de mest eftertraktade i Hollywood med manus som Deadpool 1 och 2 samt Daniel Espinosas Life på sina cv:n. Med manuset till första Zombieland säkrade de sina karriärer inom Hollywood.

Paul Wernick pratade med Vulture och sade bland annat såhär:

"Vi satsar på tioårsjubileet av Zombieland. Filmen kom ut oktober 2009. Förhoppningen är att vi kan börja filma tidigt 2019 och sedan släppa filmen i oktober nästa år. Med originalskådespelarna"

Det innebär i sådana fall att Woody Harrelson, Jessie Eisenberg, Emma Stone och Abigail Breslin återvänder.

Martin Freeman släpper snart sin zombiefilm Cargo och den trailern kan ni se här.

Är du exalterad över en uppföljare till Zombieland?

NÄSTA ARTIKEL