Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Euphoria-stjärnan Angus Cloud död – blev 25 år

Zendaya sörjer döda kollegan Angus Cloud: "Orden räcker inte till"

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 augusti 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 augusti 2023

Dog 25 år gammal

På sociala medier delar Zendaya med sig av sina tankar efter Angus Clouds bortgång. Hon skriver bland annat att "orden inte räcker till".

I går möttes vi av nyheten om att Euphoria-stjärnan Angus Clouds plötsliga död, 25 år gammal. Någon dödsorsak är inte känd.

"Det är med den tyngsta sorgen som vi i dag var tvungna att säga farväl till en otrolig människa. Som konstnär, vän, bror och son var Angus speciell för oss på så många sätt," skrev Angus familj i ett meddelande till The Hollywood Reporter.

Angus som fick sitt genombrott i en av de ledande rollerna i HBO-serien Euphoria – är också med i den kommande filmen The Line med Alex Wolff och Halle Bailey. Enligt IMDb har han också tre filmer som befinner sig i olika stadier av produktionsfasen, däribland Freaky Tales med Pedro Pascal och en obetitlad monster-thriller för Universal Pictures.

Euphoria
Zendaya i Euphoria. Foto: HBO 

Zendaya sörjer döda kollegan Angus Cloud: "Orden räcker inte till"

På sociala medier delar flera av Angus Clouds kollegor med sig av sina hyllningar till stjärnan. Nu har även Zendaya dedikerat honom ett inlägg på Instagram:

"Orden räcker inte till för att beskriva den oändliga skönheten som är Angus (Conor). Jag är så tacksam att jag fick möjlighet att lära känna honom i detta liv, att kalla honom för en bror, att se hans varma, vänliga ögon och ljusa leende, eller höra hans smittande, glada skratt (jag ler nu bara vid tanken på det). Jag vet att folk ofta använder detta uttryck när de pratar om personer de älskar..."de kunde lysa upp vilket rum som helst", men låt mig säga, han var bäst på det. Jag vill minnas honom på det sättet. För all det oändliga ljus, kärlek och glädje som han alltid lyckades ge oss. Jag kommer att värdesätta varje ögonblick."

Inlägget har fått 10,5 miljoner gilla-markeringar och närmare 40 000 kommentarer.

NÄSTA ARTIKEL