Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Tor Eckhoff

YouTube-profilen Tor Eckhoff död i olycka

Carl-Christian Frunck | Nyhet
29 november 2021
Carl-Christian Frunck | Nyhet
29 november 2021

Den norske influencern gick genom isen

Tor Eckhoff mer känd som "Apetor" på Youtube är död. Han ska ha gått igenom isen under en inspelning, enligt VG.

Tor Eckhoff slog igenom stort på YouTube där han gjorde stor succé med sina säregna uppladdningar. Tor Eckoff, eller Apetor som han kallade sig, har över 1,9 miljoner följare på YouTube och nästan 65 000 fans på Instagram. Fredagen den 26 november avled norrmannen i en olycka i Kongsberg som ligger åtta mil söder om Oslo. Enligt VG ska influencern har gått igenom isen och sedan hittats av en räddningsdykare.

I sina videor utforskade han den norska vildmarkslivet och tittarna kunde se hur han både åkte skridskor och dök i isvakar. Polisen har anledningen att tro att "Apetor" har varit ensam för att spela in en film till sin kanal. Men vill ändå inte uttala sig om huruvida dödsfallet finns inspelat. Bara dagar innan sin död släppte han videon "I am not dead, I am 57 today".

Ett vittne som larmade till räddningsdykare kom till platsen och Tor Eckhoff ska sedan ha förts till ett närliggande sjukhus med ambulanshelikopter, uppger norska medier. Tor Eckhoff avled på lördagen och blev 57 år gammal.

NÄSTA ARTIKEL