Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
X-Men får en film om Beast

X-Men får en film om Beast

Axel Diedrichs | Nyhet
17 juni 2019
Axel Diedrichs | Nyhet
17 juni 2019

Stort avslöjande om X-men-karaktären.

Just nu går X-Men: Dark Phoenix på bio – och succén har uteblivit för filmen, som gått back ekonomiskt och sågats världen över. Trots detta avslöjar nu The Hollywood Reporter att en spinoff om karaktären Beast är på väg.

Nej, det blev inget perfekt slut på den stora X-Men-sagan med Dark Phoenix. Tvärtom verkar det blivit ett horribelt sådant, då den misslyckats med biljettförsäljningen, rapporterar Flickering Myth. Men karaktärerna kommer givetvis att leva vidare med sina egna filmer och nu förstår vi att Beast är på väg, med Nicolas Hoult i titelrollen.

Enligt uppgifterna ska John Ottman, som jobbat på filmseriens omtyckta verk X2 och Days of Future Past ha skrivit manuset till Beast. Så den här gången kanske skaparna får till det bättre. Spinoffs på biroller har blivit en växande trend; den senaste tiden har vi sett filmer om Wolverine, Han Solo, Venom etc.

När Beast har premiär vet vi ännu inte, men uppdaterar dig så fort informationen finns. Filmen sägs presentera en ny skurk, Mr. Sinister.

Vad tror du, kan "Beast" funka som solofilm?

NÄSTA ARTIKEL