Nu på bio

Det senaste på biofronten!

World War Z 2 skjuts upp igen

World War Z 2 skjuts upp igen

David Lindahl | Nyhet
20 april 2018
David Lindahl | Nyhet
20 april 2018

David Finchers upptagna schema försenar produktionen.

World War Z. Foto: Paramount.
World War Z. Foto: Paramount.

Uppföljaren till zombieapokalypsen World War Z var först tänkt att släppas förra året men sköts upp på grund av ofärdigt manus och en upptagen Brad Pitt. Nu rapporteras det att världen får vänta ytterligare på en fortsättning.

World War Z blev en oväntad framgång för Paramount. Produktionen kantades av problem och tvingades bland annat filma om många scener. Trots det drog den in runt 540 miljoner dollar internationellt på en budget på 190.

Nu rapporterar The Playlist att uppföljaren skjuts upp igen. David Fincher hoppade på projektet efter att J.A. Bayona klivit av för att i stället regissera Jurassic World: Fallen Kingdom. Trots det har Finchers upptagna schema förhindrat produktionen från att ta fart. Se7en-regissören lägger i stället fokus på den andra säsongen av Mindhunter, ett projekt som han väntas hålla på med resten av året.

Även Brad Pitts medverkan i Quentin Tarantinos nästa film Once Upon A Time in Hollywood gör honom upptagen ett tag framöver. Någon officiell prognos när en World War Z-uppföljare kan anlända finns inte i nuläget men troligen inte åtminstone förrän år 2020.

Är du sugen på en uppföljare till World War Z under David Finchers regi?

NÄSTA ARTIKEL