Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Wonder Woman.

Wonder Woman 2 har biopremiär på juldagen

David Lindahl | Nyhet
12 september 2020
David Lindahl | Nyhet
12 september 2020

Nu har "Wonder Woman 1984" fått ett premiärdatum.

Biopremiären av "Wonder Woman 1984" har flyttats framåt flera gånger på grund av Corona. Men nu har det blivit fastställt när fortsättningen kommer.

Coronapandemin har tvingat många filmbolag att flytta biopremiärerna av sina filmer. Fortsättningen av Wonder Woman är en av de filmer som drabbats hårt av ändrade premiärdatum. Nu rapporterar Empire Online att Warner Bros. har bestämt sig för att släppa den på juldagen.

Wonder Woman 1984 började spelas in redan för över två år sedan och den har väntat länge på att få visa fansen vad nästa äventyr blir för Gal Gadots hjältinna.

– Låt mig först säga hur mycket Gal och jag älskar våra hängivna Wonder Woman-fans världen över. Vi vet hur viktigt det är att denna filmen har premiär på bio så att vi alla kan dela upplevelsen tillsammans. Jag hoppas att ni kan vänta lite till och med juldagen som det nya premiärdatumet ser vi fram emot att få spendera julen tillsammans med er, sa regissören Patty Jenkins i ett uttalande.

Med biopremiär det 25 december innebär det att "Wonder Woman 1984" går upp på bio enbart en vecka efter att storfilmen Dune har haft premiär. Warner Bros. hänvisar till att Jumanji: Welcome to the Jungle, som hade premiär på samma datum, blev en framgång trots att Star Wars: The Rise of Skywalker hade premiär veckan innan.

Läs också om att Henry Golding uttalar sig om nästa James Bond-skådespelare.