Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Westworld säsong 2 snart klar – har premiär i vår

Westworld säsong 2 snart klar – har premiär i vår

Eric Diedrichs | Nyhet
26 januari 2018
Eric Diedrichs | Nyhet
26 januari 2018

Westworld säsong 2 ser ut att gå upp på HBO redan i April.

Westworld säsong 2 har snart premiär menar Evan Rachel Wood
Många ser fram emot fortsättningen. Foto HBO.

HBO:s omtyckta science fiction-serie "Westworld" kommer tillbaka med en andra säsong i vår. Nu ska inspelningen vara avslutad.

Den populära tv-serien Westworld kommer snart vara tillgänglig med en ny säsong hos HBO Nordic. Vi har sedan tidigare kunnat rapportera att premiären har varit satt till våren 2018, men nu ser det ut som att inspelningen är avslutad.

För ett par veckor sedan meddelade skådespelaren Jeffrey Wright på sin Instagram att det bara vara tre inspelningsdagar kvar och att Westworld kommer tillbaka i april. Dock ändrade han snabbt från april till "i vår".

https://www.instagram.com/p/Bd4oqNDBTib/?utm_source=ig_embed

Huruvida Wright syftar på att det var tre dagar kvar för alla hans tagningar eller om det rörde sig om hela paketet vet vi inte. Förmodligen rör det sig om att alla primära tagningar är avslutade och att det nu är dags för lite miljöfoto och postproduktion.

Att Wright ändrade sin tweet om när Westworld säsong 2 kommer tillbaka, kan vi givetvis se som en ledtråd till att april är HBO:s önskade datum. Men Westworld är en avancerad serie som kan komma att dra ut i efterarbetet.

Med sin första säsong blev Westworld snabbt en favorit hos kritiker och tittare. Säsongen nominerades till hela 22 olika statyetter på Emmygalan förra året, men vann inte i någon av de mer prestigefyllda kategorierna.

Ser du fram emot Westworld säsong 2? Om du vill ha bättre koll på vad som händer i serievärlden, läs vår artikel om nya serier 2018. Där hittar du flera tips.