Westworld säsong 2 släpper ny lång trailer

Westworld säsong 2 släpper ny lång trailer

Uppdaterad 03 juli 2021 kl. 15:07 | Publicerad 30 mars 2018 kl. 11:03

Den andra säsongen av Westworld är nära och nu har HBO släppt en ny trailer.

Westworld.
Westworld. Foto: HBO

Över ett år efter första säsongsavslutningen är starten av den andra nära. Nu har HBO släppt en ny trailer som visar ännu mer av det kommande sci-fi-äventyret.

I förra säsongen användes en instrumental version av låten "Paint it Black" med The Rolling Stones. I den nya trailern som HBO nu har släppt är det till tonerna av Nirvanas "Heart Shaped Box" som Westworld släpper lös sitt kaos.

Många karaktärer återvänder från förra säsongen och nya kommer till. Bland annat ska Gustaf Skarsgård medverka i åtminstone ett avsnitt som karaktären Karl Strand. Även Fares Fares är med och spelar mannen Antoine Costa. Utöver de svenska skådespelarna har andra säsongen av Westworld återigen en imponerande rollista med namn som Tessa Thompson, Jeffrey Wright, Evan Rachel Wood, Ed Harris, Thandie Newton, Peter Mullan och James Marsden.

Handlingen väntas fortsätta där den första säsongen slutade efter androidernas uppror. Till Hollywood Reporter berättade en av producenterna Jonathan Nolan att en ny värld som introduceras i den nya säsongen är en "samurajvärld" från forna Japan. Detta går också att urskilja väldigt kort i trailern.

Westworld är inte förnyad för en tredje säsong än men enligt Cinemablend ska det finnas idéer för att täcka flera. Det spekuleras också kring att skaparna redan vet hur Westworld ska sluta och därmed kan bestämma längden därefter.

Den 23 april är datumet att memorera och då släpper HBO Nordic första avsnittet av den anda säsongen. Se den nya trailern här nedan:

 

NÄSTA ARTIKEL