Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Wedding Crashers.

"Wedding Crashers 2" sägs vara på väg

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 juni 2021

Det ska finnas ett färdigt manus till "Wedding Crashers 2".

Rykten kring en upppföljare till "Wedding Crashers" har cirkulerat i flera år. Men nu verkar det vara närmare än någonsin och enligt vissa rapporter är den redan på väg.

Succékomedin "Wedding Crashers" släppptes 2005 och blev en omedelbar framgång. På bio drog den in nästan 300 miljoner dollar världen runt, och både kritiker och publiken älskade den.

Rykten har under flera år cirkulerat kring en uppföljare och nu rapporterar flera medier, bland andra The Independent, att det finns ett färdigt manus. Både Owen Wilson och Vince Vaughn uppges vara intresserade av att återvända. Även Isla Fischer och Rachel McAdams sägs också vara aktuella för fortsättningen.

I "Wedding Crashers" spelade Wilson och Vaughn skilsmässoadvokaterna John och Jeremy, som under sommarmånaderna ägnar sig åt att "crasha" bröllop, det vill säga ta sig in på festerna utan att egentligen vara bjudna. Till slut hamnar de på ett bröllop som ställer allt på sin spet och tvingar dem att bryta sina uppsatta regler.

Det är ännu oklart vad en uppföljare skulle kunna handla om och det är 16 år sedan den första filmen släpptes, vilket innebär att både John och Jeremy borde vara betydligt äldre, och kanske till och med lever familjeliv.

Läs också om att en uppföljare till Cruella redan är på gång hos Disney.

NÄSTA ARTIKEL