Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Warner Bros nya storfilmer – Ben Affleck slut som Batman

Warner Bros nya storfilmer – Ben Affleck slut som Batman

Kristian Andersson | Nyhet
10 februari 2019
Kristian Andersson | Nyhet
10 februari 2019

Warner Bros släpper tre filmer 2021, Ben Affleck återvänder inte som Batman.

Warner Bros går nu ut med tre nya filmer som kommer att släppas under 2021. De konstaterar också att Ben Affleck inte kommer att spela Batman mer.

Enligt Hollywood Reporter har filmbolaget Warner Bros. börjat planera upp 2021. De ska ha gått ut med tre nya titlar som alla har premiär då.

Första filmen är DC Super Pets där Jared Stern och Sam Levine regisserar. Som ni hör på namnet kommer filmen att handla om flera superdjur (närmare bestämt de klassiska hjältarnas husdjur), som bildar ett gäng för att bemöta de värsta skurkarna. Vi vet inte exakt vilket datum filmen kommer att släppas men vi vet att de blir under 2021.

Nästa Batmanfilm regisseras av Matt Reeves och har premiär den 25 juni 2021. Warner Bros har också konstaterat att Ben Affleck med säkerhet inte kommer att ha en roll i filmen. Visste du att det blir kanske en TV-serie av butlern Alfred, läs mer här!

Tredje filmen är skriven av James Gunn som också högst troligt kommer regissera. Vi pratar alltså om uppföljaren till The Suicide Squad. Filmen har premiär den 6 augusti 2021

Men innan 2021 kommer vi att få se andra filmer av Warner Bros, som Doctor Sleep den 8 november 2019 samt Robert Zemeckis The Witches den 16 oktober 2020.

Är det någon av dessa filmer du ser fram emot lite extra?