Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Batman

Warner Bros. efterlyser Sveriges främsta Batmansamlare

Eric Diedrichs | Nyhet
24 juli 2019
Eric Diedrichs | Nyhet
24 juli 2019

Känner du någon som ruvar på en fantastisk Batmansamling?

I år fyller Batman hela 80 år och det firar Warner Bros. med en tävling för de mest dedikerade fansen. För att hylla superhjälten efterlyser Warner Bros. Sveriges största samlare av Batman-prylar. Det fan med den största samlingen vinner bland annat en resa och biljetter till årets upplaga av Comic Con Stockholm. Det går också att vinna en Batman-tidning signerad av ingen mindre än Jim Lee.

Batman, The Dark Knight och Läderlappen. Kärt barn har många namn. Den ikoniska och populära superhjälten dök upp för första gången redan 1939 och firar därmed 80 år i år. Warner Bros. vill i samband med jubileet hylla superhjälten tillsammans med dem som känner honom bäst – Batman-fansen. Sitter du på serietidningar eller leksaker? Då kan du vinna bland annat en resa till Comic Con Stockholm samt en Batman-tidning signerad av självaste Jim Lee.

– Batman är en av våra mest populära superhjältar genom tiderna. Vi tror att det handlar om att de flesta kan känna igen sig i honom. Han är superhjälten utan superkrafter. För många har karaktären hängt med från barndomen in i vuxenlivet. Därför vill vi under detta jubileumsår fira lite extra med de mest hängivna fansen, säger Agnetha Gardebrandt, nordisk marknadschef på Warner Bros. Entertainment.

Nya filmtitlar i samband med jubileumsåret.

Under 80-årsjubileumet lanserar Warner Bros. flera nya Batman-titlar. I början av sommaren släpptes den animerade filmen Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles och Tim Burtons klassiska Batman-titlar gavs ut i 4K-format. Senare i år kommer LEGO DC Batman – Family Matters samt den animerade filmen Batman Hush. Warner Bros. Interactive kommer dessutom släppa en ny utgåva av Batman Arkham Collection i samband med årsjubileumet.

Om tävlingen.

Batmantidningar som är signerade.
Batman-tidningar signerade av Jim Lee.

Följande priser finns att vinna:

  • Resa, logi och biljetter för två till Comic Con Stockholm den 13-15 september 2019
  • En Batman-tidning signerad av Jim Lee.

För att delta i tävlingen måste du vara 18 år eller äldre. Du deltar genom att skicka bilder av din samling samt motivering till varför just du ska vinna till event@agency.se. Skicka ditt tävlingsbidrag senast den 11 augusti 2019.

LYCKA TILL!

För mer läsning, se vår ranking Batman-filmerna. Håller du med om vår topplacering?