Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Walking Dead säsong 11 – Detta vet vi

Walking Dead säsong 12 – Detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 augusti 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 augusti 2021

Kommer det en till säsong av långköraren?

Under nästa år får vi se färdigt den elfte säsongen av The Walking Dead. Är det sista hållplatsen eller rullar tåget vidare mot en till säsong? Detta vet vi om The Walking Dead säsong 12!

MER LÄSNING:

Vilken otrolig resa zombieäventyret The Walking Dead har gjort som nu rullat sedan 2010, vilket är sällsynt i dagens serieuniversum. I höst och under nästa säsong rullar den pågående och elfte säsongen, som är delad i två halvor. Men får vi se The Walking Dead säsong 12?

AMC bekräftade i höstas att den nya säsongen blir seriens allra sista. Men det blir en storartad final. Den nya säsongen släpps 22 augusti och kommer att bestå av sammanlagt 24 avsnitt, vilket är fler än de 16 som vanligtvis brukar vara. De första åtta släpps under 2021 och resterande avsnitt under 2022.

Därför uteblir The Walking Dead säsong 12

Den givna anledningen att vi inte får se någon fortsättning på serien efter den kommande säsongen, är att skaparna vill satsa vidare på nya karaktärer och berättelser inom samma universum. Att vi inte får se The Walking Dead säsong 12 innebär med andra ord långt ifrån slutet på franchisen. Fear the Walking Dead tågar på och under 2023 får vi även se den nya spinoffen Tales of The Walking Dead

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer i den ständigt expanderade Walking Dead-världen.

NÄSTA ARTIKEL