Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Viper Club med Susan Sarandon släpps på YouTube

Viper Club med Susan Sarandon släpps på YouTube

Filip Kruse | Nyhet
11 september 2018
Filip Kruse | Nyhet
11 september 2018

YouTube Premium kommer att distribuera kidnappningsdramat "Viper Club".

Susan Sarandon i "Viper Club"
Susan Sarandon. Foto: Youtube Premium

Susan Sarandon är nu aktuell med Maryam Keshavarzs kidnappningsdrama "Viper Club". Filmen visas nu på filmfestivalen i Toronto för att sedan ha premiär på YouTubes premiumkanal.

Maryam Keshavarzs film Viper Club har premiär under den pågående filmfestivalen i Toronto innan den når de amerikanska biodukarna. I kidnappnigsdramat ser vi bland andra Susan Sarandon och Matt Bomer. Vad som är lite speciellt med filmen är att den också kommer att släppas på YouTubes premiumkanal nästa år.

En trailer har precis släppts och den utlovar ett nagelbitande drama. Susan Sarandon spelar en sjuksköterska vars son blir kidnappad till utlandet. När ingen hjälp ges från hennes regering tvingas hon ta saken i egna händer. Medverkar gör också Matt Bomer och Edie Falco. Se hela trailern nedan:

Det finns än så länge inga planer på en svensk biopremiär för Viper Club, men den kommer alltså gå att se på YouTube Premium 2019. Det blir spännande att se om streamingtjänsten nu kan bli en riktig konkurrent till Netflix och HBO.

Vad tror du om "Viper Club" och YouTube Premium?