Biggest Loser 2023 – här är alla deltagare

Vinnaren av hemmafinalen i Biggest Loser Sverige 2023: "Nu ser jag mig själv"

Uppdaterad 04 april 2023 kl. 20:04 | Publicerad 03 april 2023 kl. 22:04

Vinnaren av hemmapriset på 100.000 kronor utses

I säsongens näst sista avsnitt av "Biggest Loser Sverige" 2023 på TV4 välkomnas de åtta deltagarna som åkt ut under säsongen tillbaka. De vägs in och den som visar sig ha gått ner mest på egen hand går därifrån med 100.000 kronor.

OBS! Artikeln innehåller spoilers från dagens (3 april) avsnitt av "Biggest Loser Sverige" 2023.

Vinnaren av hemmafinalen i Biggest Loser Sverige 2023: "Nu ser jag mig själv"
Foto: TV4

"Det här är framtiden"

I avsnitt 19 har det blivit dags att utse vem av de utslagna deltagarna som gått ner mest och därmed vinner hemmapriset. Programledaren Malin Stenbäck inleder programmet med att välkomna dit proffsen som hjälpt deltagarna med kost och träning på slottet de spenderat all sin tid på och frågar hur det känns för dem att vara där. 

– Det känns alldeles utmärkt, det här är framtiden, svarar doktor Mikael Sandström.

En tillbakablick visas över deltagarnas tid på slottet och allt de gått igenom under säsongen med träning, kost och alla känslor. Sedan har det blivit dags att välkomna dem tillbaka en efter en. 

Vinnaren av hemmafinalen i Biggest Loser Sverige 2023: "Nu ser jag mig själv"
Foto: TV4

"Jag blir ju så rörd"

Deltagarna intervjuas av Malin där de alla redogör för hur det har gått med träningen och kosten hemma. Josselin Freytes som fick lämna programmet precis innan finalen beskriver känslan att komma hem som att hon för första gången satt sig själv främst. 

– Jag ska framåt och jag ska tänka på mig, jag prioriterade mig själv och det var det enda jag tänkte på. Nu ser jag mig själv, jag är lycklig, säger Josselin. 

Tränaren på slottet Pischa Strindsted beskriver känslan att få höra hur deltagarna hanterat att komma hem och framstegen de gjort. 

– Jag blir ju så rörd, jag blir så stolt, jag blir så glad för er skull, säger Pischa. 

Vinnaren av hemmafinalen i Biggest Loser Sverige 2023: "Nu ser jag mig själv"
Malin Stenbäck och Anna-Karin Hällman. Foto: TV4

Vinnaren av hemmafinalen i Biggest Loser Sverige 2023 utses 

Hemmafinalen avslutas med att de åtta hemmafinalisterna vägs in för en sista gång. Den som procentuellt sett gått ner mest i vikt sen den första invägningen på slottet utses som vinnare. Deltagarna vägs in i par och i slutet är det Joakim Isaksson Markström och Anna-Karin Hällman som det står mellan. Anna-Karin har gått ner 38,7 kg vilket är 31,9% av hennes vikt och därmed är det hon som står som vinnare av hemmapriset. 

– Jag känner mig så otroligt stolt över mig själv och så känner jag mig så otroligt tacksam för min familj för de har stöttat mig så otroligt mycket, säger Anna-Karin. 

Avsnittet avslutas i konfettiregn och att deltagarna tillsammans firar Anna-Karins vinst av hemmapriset på 100.000 kronor. 

Finalen av "Biggest Loser Sverige" 2023 sänds tisdagen den 4 april på TV4. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL