Vinn biobiljetter till The Beekeeper – hyllad action med Jason Statham

Vinn biobiljetter till The Beekeeper – hyllad action med Jason Statham

Filmtopp
15 februari 2024 kl. 08:02

Smockor och explosioner i ny storfilm

Snart är det premiär för ”The Beekeeper” med Jason Statham i huvudrollen. Ta chansen och vinn biobiljetter åt dig och en vän.

Med flera älskade actionpärlor under bältet – däribland Fast & the Furious-filmerna och The Meg – har Jason Statham etablerat sig som en hårding att räkna med. Nu återvänder han till landets biografer för att leverera nya knogmackor i The Beekeeper.

Filmen, som är regisserad av actionveteranen David Ayer, har på förhand kritikerhyllats som ett ”mästerverk” för Statham-älskare.

Den här gången ska den charmige britten spela en före detta specialsoldat som går bärsärkagång i en värld full av korruption. Räkna med fräna actionscener och goa one-liners i vårens stora actionthriller.

Vinn biobiljetter åt dig och en vän

The Beekeeper har biopremiär den 21 februari, men redan nu kan du säkra biljetterna. Tillsammans med Scanbox Entertainment arrangerar vi på Filmtopp en tävling där tre lyckliga vinnare tilldelas två biljetter vardera.

Allt du behöver göra för att vara och tävla är att svara på två frågor och skicka in dina kontaktuppgifter. Vinnarna kontaktas via mail.

Tävlingen pågår fram till den 18 februari. Lycka till!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL