Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Vill du skriva för Filmtopp? Nu har du chansen!

Vill du också skriva för Filmtopp? Nu har du chansen!

Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
17 augusti 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
17 augusti 2023

Vi söker praktikanter för hösten 2023

Just nu letar vi letar vi på Filmtopp efter förstärkning till vår redaktion under hösten 2023. Ta chansen och få dina texter lästa av miljontals läsare!

Har du ett brinnande intresse för att skriva och vill bredda din portfolio?

Då har du kommit rätt! Vi på Filmtopp.se söker nu efter praktikanter inför hösten 2023. 

Filmtopp.se är en av Sveriges största nyhetssajter inom film, TV och streaming med närmare två miljoner unika läsare i månaden. Filmtopp.se startade faktiskt som ett studentprojekt en gång i tiden och det ligger fortfarande kvar i vårt DNA.

"The Filmtopp Way" hos oss innebär att vi samarbetar med många student- och universitetsföreningar. Dels erbjuder vi praktikplats hos oss, men vi verkar även för att vara en språngbräda för studenten ut i arbetslivet. Bland annat genom mentorskap och coachning i skrivande mot kultur och streamingbranschen, samtidigt som studenten bygger på sin portfolie via publicerade artiklar med sitt namn på hos oss.

Filmtopp söker praktikanter för hösten 2023
Foto:  SF Studios.

Lite kort för praktikanten

Filmtopp.se är en utmärkt praktikplats för den som vill utveckla sitt skrivande och bejaka sitt intresse inom film- och serievärlden. Vår plattform besöks av 1-2 miljoner läsare varje månad, som vill ta del av det senaste nytt inom nöjesvärlden, listor, recensioner och vassa krönikor.

Vi söker specifikt efter studenter med ett brinnande intresse för skrivande och som vill testa på hur det är att arbeta för en digital tidning. Studenten blir även coachad i sitt skrivande.

Söker du efter en enormt utvecklande och rolig praktikplats? Tveka inte på att skicka iväg din ansökan till kontakt@filmtopp.se och säkra din plats redan idag!

NÄSTA ARTIKEL