Vild kärlek är Viaplays nya realitysatsning

Vild Kärlek 2023 – Marco Caltagirone

Sofie Landgren
Uppdaterad 01 februari 2023 kl. 08:02 | Publicerad 28 januari 2023 kl. 13:01

"Två av de andra deltagarna försökte ha ihjäl mig"

En av årets deltagare i Viaplays realityserie "Vild Kärlek" är ingen mindre än Marco, 33, från Göteborg som nu har valt att testa en helt ny form av dejting. Nämligen att bo på en flotte och åka längs Klarälven med tio andra singlar i hopp om att hitta kärlek.

Nu bär det av stapeln för Viaplays senaste reality-satsning Vild Kärlek. I programmet får vi följa tio singlar som ska ta sig längs Klarälven på en flotte i hopp om att hitta en framtida partner. Tillsammans ska de leva ett enkelt vildmarksliv med sin, i förväg, utsedda match. Men, kommer naturen kunna hjälpa dem att hitta kärleken? En av deltagarna vi får följa i detta vilda äventyr är ingen mindre än Marco Caltagirone.

Marco Caltagirone deltagare vild kärlek 2023
Marco Caltagirone. Foto: Viaplay.

Det här är Marco Caltagirone i Vild Kärlek 2023

Marco är en go göteborgare på 33 år som jobbar som trubadur, quizvärd och karaokevärd sedan en lång tid tillbaka, och givetvis packade han ner guran för att ta med sig på flotten. Marco kände att han främst behövde lämna storstaden för att ge sig ut i naturen och den friska luften, att hitta en potentiell partner har bara varit en härlig bonus. I en intervju med Viaplay inför programmet berättar han om att de hade extremt tur med vädret, så pass fint väder att han till och med fick solsting ett par gånger. Det allra värsta med den här medverkan har varit myggen, och att han blivit utsatt för ett oförtjänt mordförsök.

– Så, det här mordförsöket då handlar om att det är två av de andra deltagarna som bokstavligt talat försöker ha ihjäl mig, som det ser ut på film. Mer än så kan jag inte avslöja nu. 

Marco har inte haft någon semester på många år så han såg den här naturupplevelsen som en chans till att kunna komma ifrån vardagen för att kunna varva ner och umgås med goa människor. Men, i och med hans vaga prat om ett potentiellt mordförsök så har vi svårt att se att det här blev en lugn semester för honom.

Missa inte att följa Marco och hela hans mordförsök i Vild Kärlek på Viaplay och TV3 som har premiär nu den 31 januari!

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL