Viaplays och Filmtopps premiärvisning av nya serien Limbo

Stjärntätt på Viaplays och Filmtopps premiärvisning av nya serien Limbo

Filmtopp
Uppdaterad kl. 11:02 | Publicerad 08 februari 2023 kl. 09:02

En minnesvärd eftermiddag på Indio Studios i Stockholm

I söndags höll Viaplay och Filmtopp i en premiärvisning av nya serien "Limbo" som släpps på streamingtjänsten den 12 februari. Bubbelmingel följdes upp med en Q&A på scen, fängslande scener på vita duken och ett finalnummer av Mando Diao-stjärnan Björn Dixgård.

Tillsammans med Viaplay höll Filmtopp i en smygpremiär för dramaserien Limbo, som tar avstamp i en verklig händelse ur skådespelaren och filmskaparen Rakel Wärmländers liv. Allt som allt blev det en härlig matinévisning, som du kan ta dig en närmare titt på längre ner. 

Söndagen den 12 februari släpps Limbo på Viaplay. I den spelar Rakel Wärmländer, Sofia Helin och Louise Peterhoff tre väninnor vars liv vänds upp och ner när sönerna är med om en hemsk bilolycka. Med på rollistan finns även Sveriges just nu mest glödheta man, Oscar Töringe, som spelar make till Wärmländers karaktär

Samtliga av seriens stjärnor närvarade vid eventet som hölls på Indio Studios i Stockholm tillsammans med produktionen i stort, och därtill en rad andra kända ansikten. Matinén inleddes med bubbelmingel och fotografering för att senare följas upp av en Q&A ledd av Filmtopps Eric Diedrichs med Rakel, Louise och Sofia samt seriens regissör Sofia Jupither. Därefter hölls en visning av seriens första två avsnitt. 

Kvällen bjöd också på ett speciellt ögonblick när superbandet Mando Diaos frontman Björn Dixgård framförde seriens ledmotiv Higher som dessutom utgör hans debut som soloartist.

Spana in hur det såg ut när Viaplay och Filmtopp premiärvisade "Limbo": 

Stort tack till vår sponsor Pändy för allt gott godis!

Här kommer ett litet axplock från kvällens röda matta!

Rakel Wärmländer, Sofia Helin och Louise Peterhoff  Event Viaplay Limbo
Foto: Cawa Media.
Rakel Wärmländer, Sofia Helin och Louise Peterhoff  Oscar Töringe Viaplay Event Limbo
Foto: Cawa Media.
Jenny och Niclas Strömstedt Viaplay Limbo Event
Foto: Cawa Media.
Hanna Arén Viaplay Event Limbo
Foto: Cawa Media.
Björn Dicksgård Rakel Wärmländer Event Limbo Viaplay
Foto: Cawa Media.
Olle Sarri Viaplay Event för Limbo
Foto: Cawa Media.
Krister Henriksson Event för Viaplays Limbo
Foto: Cawa Media.
Martin Mellin med respektive Event för Viaplays Limbo
Foto: Cawa Media.

Vi på Filmtopp vill passa på att tacka alla som kom och förgyllde vår kväll. Limbo har premiär på Viaplay nu på söndag. Missa inte detta!

NÄSTA ARTIKEL