Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Viddla satsar på att visa fler kortfilmer

Viddla satsar på att visa fler kortfilmer

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 mars 2021

Erbjuder större plattform för lovande filmskapare.

"Kortfilmer är på Viddla för att stanna", skriver streamingtjänsten på sin hemsida. Till och börja med dubblar man det befintliga utbudet i genren.

Viddla

Streamingtjänsten Viddla erbjuder folkbibliotekens utbud till den som är låntagare. Inte nog med att de redan har ett brett sortiment med internationella stortitlar, hyllade europeiska produktioner och klassiker – nu görs en stor satsning på kortfilmer. 

Frivisningsperioden av ett begränsat utbud kortfilm har nu avslutats och Viddla satsar nu på att ta in ännu fler kortfilmer framöver. Bland kortfilmerna som finns att se idag hittar vi superhyllade Fröken märkvärdig & karriärenJamila och läckra Dark Chamber och många fler. 

Vill hjälpa filmskapare nå ut till en bredare publik

I samband med sin nya satsning på kortfilm kan låntagare nu hyra två kortfilmer till motsvarigheten av en. Streamingtjänsten vill bygga ut ett brett utbud av kortfilmer och erbjuda lovande filmskapare en plattform att synas på. 

– Det finns många guldkorn som förtjänar mer uppmärksamhet", skriver de i ett pressmeddelande. 

Hela Viddlas utbud hittar du på deras hemsida. Missa inte att hålla utkik efter deras nya tillskott av kortfilmer såväl som långfilmer!

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL