Premiär för andra säsongen av Wisting

Wisting säsong 3 – då kommer den

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad 28 mars 2022 kl. 11:03 | Publicerad 22 december 2021 kl. 01:12

En tredje säsong redan bekräftad

Den andra säsongen finns nu att streama i sin helhet på Viaplay. Undrar du hur det ligger till med seriens framtida avsnitt? Det här vet vi om "Wisting" säsong 3!

2019 släpptes den första säsongen av Viaplays snötäckta kriminalserie och nu finns även den andra säsongen att se. Den bygger på på Jørn Lier Horst-boken Illvilja och består av sammanlagt fyra avsnitt. I den smiter en dömd mördare från Wisting genom att utlösa en granat när polisen inspekterar en möjlig mordplats i skogen. I uppföljaren får vi oss ett kärt återseende av Sven Nordin, Mads Ousdal, Thea Green Lundberg och Lars Berge.

Trots att säsong 2 är så pass färsk har vi redan spännande information att dela med oss av vad gäller Wisting säsong 3.

När kommer Wisting säsong 3?

NENT Group som äger Viaplay har avslöjat att en ytterligare fortsättning på serien är spikad och att tittarna inte behöver vänta lika länge på den som på säsong två. Säsong tre av Wisting baseraw på Horsts Nattmannen och består även den av ytterligare fyra avsnitt.

I Nattmannen ställs vår kommissarie inför sitt mest groteska fall någonsin när ett avhugget huvud hittas mitt på torget. Det brutalt mördade offret är en ung flicka, vilket får hela Norge att skakas om.

"Wisting" säsong 3 har premiär till påsk på Viaplay, närmare bestämt den 10:e april.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL