Alla deltagare i Vild Kärlek 2023

Vild Kärlek 2023: Lina Rask

  • Viaplay
Sofie Landgren
Uppdaterad 30 januari 2023 kl. 16:01 | Publicerad 29 januari 2023 kl. 18:01

Hittar kärleken direkt.

En av årets deltagare i Viaplays realityserie "Vild Kärlek" är Lina Rask, 23, från Falun som valt att testa på en helt ny form av dejting. Nämligen att bo på en flotte och åka längs Klarälven med 10 andra singlar i hopp om att hitta kärlek.

Nu bär det av stapeln för Viaplays senaste reality-satsning Vild Kärlek. Programmet är vi får följa tio singlar som ska ta sig längs Klarälven på en flotte i hopp om att hitta en framtida partner. Tillsammans ska de leva ett enkelt vildmarksliv med sin, i förväg, utsedda match. Men, kommer naturen kunna hjälpa dem att hitta kärleken? En av deltagarna vi får följa i detta vilda äventyr är Lina Rask som genast känner dragning till deltagaren Alexander.

Lina Rask deltagare vild kärlek 2023
Lina Rask. Foto: Viaplay.

Det här är Lina Rask i "Vild Kärlek" 2023

Lina är en 23-årig, sprallig tjej från Falun som aldrig tidigare har haft några tankar på att vara med i ett realityprogram. Det var inte förrän produktionens castare hörde av sig efter att de sett henne på sociala medier som en medverkan ens kom på tal. Efter några sporadiska samtal med produktionen kände hon sig trygg nog till att kunna ställa upp på ett sånt här socialt experiment.

Det som framföra allt lockade Lina till att medverka i Vild Kärlek var att de skulle vara helt isolerade ute i ingenstans, och på så sätt få lära känna varandra på ett äkta och mer naket sätt. Bort från utseende och bekvämligheter, och att få chansen att träffa folk i en sån typ av transparent miljö hon annars inte fått chansen till.

Klickar tidigt med Alexander Svensson

I en intervju för Filmtopp berättar Lina att hon väldigt snabbt började känna en dragning till Alexander Svensson, 27, från Norrköping:

– Jag hittade ju ganska så direkt en person som jag klickade väldigt bra med. Som jag fick upp ögonen för just för att vi hade så kul tillsammans, bara den här enkelheten och lättsamheten. Det var bara någonting som hände där och då. Det kändes som att man bara hittade rätt där direkt. 

För Linas del har det värsta med äventyret varit att lämna alla sina nära och kära hemma, att på så sätt utlämna sig helt ensam på det här viset, helt utan ett socialt skyddsnät. Det bästa för henne har lyckligtvis varit att alla deltagare på plats har varit så fantastiska, så pass härliga att de fortfarande än idag har en god relation. Det enda Lina saknade, som hon egentligen hade velat packa ner i sin resväska utöver sina signifikanta "supersnabba brillor" som vi kommer få se mycket av i programmet, är en bag in box med vin. 

– Alltså jag hade ju helst av allt velat ha med mig en bag in box med vin. Det är ju definitivt någonting som jag önskade stod med på min packlista. Det är klart, man är där ute, umgås och sitter och pratar, och det är trevligt. Men, det kan vara härligt med en enhet också när det är sommar, varmt och man bara glassar på en flotte.

Missa inte att följa resan i hur det går för Lina och Alexander i "Vild Kärlek" som har premiär nu på tisdag 31 januari på Viaplay och TV3.

Mer läsning:

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL