Vild Kärlek 2023 – Alexander Svensson

Vild Kärlek 2023 – Alexander Svensson

  • Viaplay
Sofie Landgren
Uppdaterad 31 januari 2023 kl. 09:21 | Publicerad 30 januari 2023 kl. 12:00

"Vi hade askul med varandra"

En av årets deltagare i Viaplays realityserie "Vild Kärlek" är ingen mindre än Alexander Svensson, 27, från Norrköping, som nu har valt att testa en helt ny metod av dejting. Nämligen att bo på en flotte och åka längs Klarälven med 10 andra singlar i hopp om att hitta kärlek.

I Viaplays nya kärleksreality Vild Kärlek får vi följa med på ett äventyr där tio singlar tillsammans ska leva vildmarksliv med varsin, redan i förväg, utsedd partner. De ska ta sig fram längs Klarälven på en flotte, bo i tält och se om naturen, utan mobiltelefoner och andra vardagliga störningsmoment. Men, kommer verkligen naturen att kunna hjälpa dem i jakten på kärleken?

Alexander Svensson deltagare Vild Kärlek 2023
Alexander Svensson. Foto: Viaplay.

Det här är Alexander Svensson i "Vild Kärlek" 2023

Alexander Svensson, 27, är en lång kille från Norrköping som valde att ställa upp i Vild Kärlek mest som en rolig grej. Han är själv uppvuxen på landet och tyckte att det kändes lockande att vara med i ett program som utspelar sig i naturen. Alexander klev in med inställningen att han egentligen inte söker någon, utan tänkte att "händer det så händer det".

Vi har dock fått reda på att det faktiskt slår gnistor mellan Alexander och en annan deltagare, Lina Rask, 23, från Falun, så redan första dagen ser det ut som om hans taktik faktiskt lönar sig. I en intervju med Viaplay fick Alexander frågan om det finns något med programmet som han ångrar, och han gav ett kryptiskt skrattande svar.

– Nej, jag skulle inte säga att jag ångrar någonting jag har gjort. Men, sen kommer säkert folk att tolka det på sitt egna sätt, men jag står för det jag har gjort.

Det värsta med hela den här upplevelsen för Alexander var kylan som kom varje kväll och natt. Det bästa med hela äventyret tycker han var att de var i en grupp som verkligen trivdes med varandra; de hade verkligen "svinkul".

Missa inte att följa hur det går för Alexander och Lina i "Vild Kärlek" som har premiär nu på tisdag 31 januari på Viaplay och TV3.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL