Viaplay och Filmtopp bjuder till stor premiär för Limbo

Viaplay och Filmtopp bjuder till stor premiär för Limbo

  • Viaplay
Filmtopp
25 januari 2023 kl. 17:01

Vinn biljetter åt dig och en vän

Filmtopp älskar sina läsare, lyssnare och tittare och vi bjuder alltid på något extra tillbaka. Nu är vi stolta över att kunna erbjuda dig och en vän chansen att gå på den exklusiva premiärvisningen för storsatsningen "Limbo".

Snart är det äntligen premiär för Viaplays omtalade seriesatsning Limbo, som tar avstamp i en personlig händelse ur Rakel Wärmländers liv, när sönerna till tre vänner lånar en bil utan tillstånd och råkar ut för en svår bilolycka. Alla tre skadas och en av dem svävar mellan liv och död. Samtidigt som de hålls i limbo sätts kvinnornas relation till varandra och sina familjer på prov.

Tillsammans med Viaplay ger vi på Filmtopp dig som läsare möjligheten att gå på premiärvisningen i Stockholm tillsammans med en vän. Det är först kvarn som gäller så anmäl dig nedan – detta vill du verkligen inte missa!

Stor premiärvisning i Stockholm

I Limbo ser vi huvudrollsinnehavarna Rakel Wärmländer, Louise Peterhoff och Sofia Helin, som kommer att vara på plats på premiären tillsammans med flera av seriens andra stjärnor. Dessutom bjuds det på ett par överraskningar!

Eventet äger rum den 5 februari. Anmälan är öppen fram till onsdagen den 1 februari då vinnarna kontaktas via mail.

Lycka till!

NÄSTA ARTIKEL