Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Trots avrådan – Paradise Hotel kör på som vanligt

Trots avrådan – Paradise Hotel kör på som vanligt

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 februari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 februari 2021

55 personer bara i produktionscrewet.

Det norska utrikesdepartementet förlänger avrådan att resa utomlands från 1 mars till 15 april. Men norska Paradise Hotel skickar deltagare till Mexiko för att spela in den nya säsongen. Sammanlagt rör det sig om 55 personer på plats för produktionen.

MER LÄSNING:

Sex frågor med drottningarna på Paradise Hotel

Det är tidningen VG som rapporterar att norska Paradise Hotel trots avrådan från myndigheterna fortsätter som vanligt. I mars skickar Nent Group deltagarna till Mexiko. På plats uppges ytterligare 55 personer i produktionscrewet att befinna sig. Bolagets presschef Susanne Nylén menar att man redan lyckats genomföra en trygg inspelning av serien och syftar då på svenska Paradise Hotel, som man spelade in den nya säsongen av i höstas. 

Presskontakten Thomas Horni adderar att man noggrant gått igenom hur man ska möjliggöra en trygg resa. Inte minst kommer deltagarna att virustestas innan resa och därefter var femte dag. 

Nästa säsong av svenska Paradise Hotel förväntas ha premiär på Viaplay under våren 2021. Då med Nicole Falciani som ny programledare.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

 

NÄSTA ARTIKEL