TIPS: nu kommer actionthrillern Ambulance med Jake Gyllenhaal

TIPS: nu kommer actionthrillern Ambulance med Jake Gyllenhaal

  • Viaplay
Axel Diedrichs
01 december 2023 kl. 06:12

Michael Bays rökare snart i prenumerationsutbudet

Fredagen den 1 december släpps Michael Bays storfilm "Ambulance" på Viaplay. I den ser vi Jake Gyllenhaal göra rollen som karismatisk yrkesbrottsling.

Förra året gick den laddade actionthrillern Ambulance upp på världens biografer. Sedan en tid tillbaka har den funnits att hyra eller köpa digitalt. När Viaplay gick ut med sina nyheter för december månad fanns filmen med, och kommer från och med fredag att ingå i streamingtjänstens prenumerationsutbud. 

TIPS: nu kommer actionthrillern Ambulance med Jake Gyllenhaal
Foto: Universal Pictures.

Spänningsladdad action i Michael Bays "Ambulance"

Handlingen i filmen följer krigsveteranen Will Sharp, spelad av Candyman-stjärnan Yahya Abdul-Mateen II, som är i desperat behov av pengar för att kunna betala för sin frus sjukvård. Detta tvingar honom att be sin kriminelle adoptivbror Danny (Jake Gyllenhaal) om hjälp, som istället erbjuder honom att haka på det största bankrånet som skett i Los Angeles historia, med ett värde på 32 miljoner dollar. Med kniven mot strupen väljer Will att tacka ja, något han kommer att få ångra.

När kuppen misslyckas stjäl Will och Danny en ambulansbil med sårad polis och akutsjukvårdaren Cam Thompson ombord. Jagade av myndigheten från alla håll och kanter inleds en vansinnig flykt där de måste hålla sin gisslan vid liv och hitta ett sätt att rädda sig själva på.

Om du gillar regissören Michael Bay finns det en stor chans att du kommer uppskatta Ambulance. Om det är någon som vet hur man slår på den stora trumman så är det väl ändå han.

"Ambulance" släpps på Viaplay den 1 december. Har du inte streamingtjänsten? Se var du kan streama filmen istället i hyr/köp-segmentet.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL