The Head

The Head säsong 3 – Detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad 05 mars 2023 kl. 14:03 | Publicerad 04 mars 2023 kl. 16:03
ANNONS
ANNONS

Är ännu inte bekräftad

I dag går andra säsongen av den psykologiska thrillern i mål, men vad gäller "The Head" säsong 3 är den ännu inte bekräftad av Viaplay.

Den hyllade dramaserien The Head tar vid på ett fraktfartyg i långt ute i Stilla havet där det görs en upptäckt som kan komma att rädda klimatet. Men ett mord ombord på båten försätter hela hemfärden i gungning. I den andra säsongen fortsätter spänningen i berättelsen som blir än mer snårig. Med alla avsnitt ute nu är det hög tid att se vad statusen är på The Head säsong 3.

Som saker och ting står sig just nu är det inte uttalat att en tredje säsong är på väg. Viaplay har inte kommunicerat ut att de beställer en fortsättning. Säsongsförnyelser kan däremot ta sin tid – i synnerhet med internationella serier som är en större apparat. Det finns dock anledning att tro på att vi får mer av dramat...

Förutom att serien är populär, så utvecklas oftast serier för minst tre säsonger. Och med slutet av säsong 2 i åtanke finns det också delar av berättelsen att bygga vidare på vid en uppföljare. Med dessa parametrar i åtanke finns det hopp om en till säsong.

The Head säsong 3 – Detta vet vi
Foto: Viaplay.

 

När kommer The Head säsong 3?

Förutsatt att vi får en till säsong av The Head kan vi förvänta oss att den dyker upp på Viaplay som tidigast under 2024, detta sett till att det tog över två år mellan den första och andra säsongen.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer runt serien.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL