The Defeated säsong 2 – Detta vet vi

The Defeated säsong 2 – Detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
28 december 2020 kl. 15:10

Får vi mer av krigsdramat?

Just nu rullar Viaplays nya internationella originalserie "The Defeated". Med två avsnitt kvar att släppas på streamingtjänsten undrar fansen ifall det kommer mer av produktionen – detta vet vi.

I Viaplays krigsdrama följer vi en amerikansk polis som tar sig till Berlin år 1946 för att bilda en polisstyrka i den kaotiska efterkrigstiden. Serien har en fin ensemble med Dexter-stjärnan Michael C. HallTaylor Kitch och Nina Hoss, huvudrollen som Filmtopp intervjuade tidigare i veckan. Den påkostade produktionen har fått ett fint mottagande sedan premiären och nu hoppas tittarna på att vi får se The Defeated säsong 2.

Den svenska kritikerkåren har imponerats av nya serien. Inte minst Filmtopp som gav den betyget 4 av 5. Men trots att serien gått bra kan vi i dagsläget bara hoppas på en fortsättning för krigsdramat. Viaplay har nämligen inte bekräftat att vi får se The Defeated säsong 2. Förmodligen inväntar de hur tittarna kommer att ta emot finalen och utvärdera antalet tittare säsongen haft.  

Viaplay har tidigare tagit snabba beslut gällande seriers framtider, men en produktion av sådan här skala behöver förmodligen granskas närmare innan ledningen kan ge klartecken för fortsättning.

Vad gäller seriens medverkande stjärnor är Taylor Kitch sugen på att arbeta vidare med framförallt Nina Hoss, som han i en intervju med Hollywood Reporter säger är sin nya favoritskådis. Om allt vill sig väl infrias hans önskan.

Filmtopp uppdaterar dig så fort vi har mer information om The Defeated säsong 2.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL