Svenska fall säsong 11 – Detta vet vi

Svenska fall säsong 11 – Detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad 24 mars 2023 kl. 06:03 | Publicerad 23 mars 2023 kl. 14:03

Serien förväntas rulla på i vanlig ordning

Nu finns samtliga nya avsnitt av Viaplays populära true crime-serie att se på streamingtjänsten, så vad är statusen på "Svenska fall" säsong 11?

En säsong som tagit upp åtta högst spännande fall i den svenska brottshistoriken har nått sitt slut och tittarna ser nu fram emot nästa klump med avsnitt. Vad vet vi om Svenska fall säsong 11, är den på väg till Viaplay

Viaplay har inte kommunicerat ut att det kommer en nästa säsong av Svenska fall 2023, men vi känner oss trygga med att tittarna kan förvänta sig serien rulla på som vi lärt oss lita på att den gör. 

Att göra tio säsonger av en serie är förstås ett kvitto på hur uppskattad den är. Vi kan även se att Svenska fall rankar tvåa bland Viaplays mest populära serier just nu, med bara Camilla Läckbergs såpa Strandhotellet före den. Det ska tilläggas att den då är ensam dokumentär på topplistan samt att den för stunden rankar hela 11 positioner ovanför en annan högst populär långkörare i true crime-genren, Efterlyst.

Svenska fall säsong 11 – Detta vet vi
När kommer nästa säsong av "Svenska fall"? Foto: Viaplay.

När kommer Svenska fall säsong 11?

Förutsatt produktionen får en fortsättning, vilket känns som en självklarhet, och att den följer sin vanliga takt, kommer vi att få se nästa säsong av Svenska fall på Viaplay till hösten och då redan i september månad. Ett bestämt premiärdatum får vi be om att återkomma om när det blir känt.

Filmtopp håller dig uppdaterad om nästa säsong av Svenska fall 2023.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL