Spana in nya trailern till Outlander säsong 7

Spana in trailern till Outlander-säsong 7

  • Viaplay
Filmtopp
12 maj 2023 kl. 09:05

Draughtlander är snart över

"Outlander" är tillbaka. Den sjunde säsongen, som också blir den näst sista, har snart premiär på Viaplay. Nu släpps den officiella trailern.

Bland fansen kallas det "Droughtlander", det vill säga perioden i väntan på nästa säsong. Nu är väntan snart över. Den sjunde säsongen är uppdelad i två delar där den första delen består av åtta avsnitt.

Outlander tog världen med storm när den hade premiär 2014. Den hyllade serien kretsar kring den tidsresande sjuksköterskan Claire som möter sitt livs kärlek i en tidigare tidsålder. Sam Heugan och Caitríona Balfe är tillbaka i rollerna som paret Jamie och Claire Fraser. Rollen som deras dotter Brianna Mackenzie porträtteras av Sophie Skelton och hennes man Roger spelas av Richard Rankin, som även är aktuell med Viaplay-serien Rebus som just nu spelas in i Skottland.

Den sjunde säsongen av Outlander präglas av den amerikanska revolutionens framsteg i landet och Frasers kamp för att skydda deras hem och allt de älskar. När konflikten tvingar dem från North Carolina och in i stormens öga för kampen för självständighet ställs de inför tuffa beslut som riskerar att splittra familjen.

– Outlander har verkligen en trogen publik och något av en kultstatus bland fansen över hela världen. Nu kan vi glädja Viaplays tittare med att den sjunde säsongen kommer den 17 juni på Viaplay. Vi har de exklusiva rättigheterna för denna säsong på Viaplay i Sverige, Norge och Danmark. Och för dem som missat de tidigare säsongerna av denna hyllade serie finns de givetvis att streama på Viaplay, säger Filippa Wallestam, EVP och Chief Commercial Officer Nordics på Viaplay.

Outlander har premiär exklusivt på Viaplay den 17 juni, redan dagen efter premiären i USA. Samtliga sex säsongerna finns tillgängliga redan nu på Viaplay.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL