Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Se trailern till Tack för senast med Oscar Töringe

Se trailern till Tack för senast med Oscar Töringe

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 november 2022

Hyllning till 90-talets romantiska komedier

Nu släpps den officiella trailern till Viaplays romantiska komedi "Tack för senast" med Lisa Carlehed, Oscar Töringe, Christian Hillborg, Liv Mjönes, Johannes Kuhnke med flera i rollerna.

Lisa Carlehed spelar den 37-åriga sjuksköterskan Klara som är på jakt efter kärlek och lycka i Viaplays romantiska komedi Tack för senast. Filmen berättas genom nio kapitel och kretsar kring singeln Klaras kompisgäng. De brottas alla med sina relationsproblem på olika sätt. Frågan är bara om det perfekta förhållandet finns, eller om det är en myt? Moa Gammel regisserar  och ser filmen som en hyllning till 90-talets romcoms.

– Jag är så otroligt stolt över den här filmen. Arbetet tillsammans med Moa Gammel och de andra skådespelarna har varit fantastiskt. Tack för senast är verkligen en smällkaramell som man blir glad av och kan se fram emot att se i vintermörkret, säger Lisa Carlehed.

Stjärntät rollista i Tack för senast

Förutom Lisa Carlehed (Utvandrarna) ser vi även Oscar Töringe (Tunna blå linjen), Christian Hillborg (The Playlist), Liv Mjönes (The Holiday), Johannes Kuhnke (Drömmaren - Karen Blixen blir till), Félice Jankell (Snabba Cash), Madeleine Martin (Lea), Anna Granath (Folk med ångest), Kristofer Kamiyasu (Cell 8), Siham Shurafa (Thunder in my heart) och Line Verndal (Ragnarok) i övriga roller. 

Tack för senast som går upp på utvalda biografer från den 30 november men blir framförallt Viaplays stora julsatsning med premiär den 26 december.

NÄSTA ARTIKEL