Premiär för Transfusion på Viaplay

Premiär för Transfusion på Viaplay

  • Viaplay
Sofie Landgren
08 april 2023 kl. 09:04

Australiensk thriller från 2022

En man och hans son försöker hitta varandra igen efter en fruktansvärd förlust. Nu kastas fadern in i den kriminella världen för att förhindra att hans enda son tas ifrån honom.

Premiär för Transfusion på Viaplay
Transfusion. Foto: Viaplay.

Premiär för kriminalthrillern "Transfusion" på Viaplay

Nu kommer filmen Transfusion till Viaplay som handlar om en pappa och hans unga son som försöker återknyta kontakten efter en förödande förlust. Sonen har skuldkänslor efter ett val som han aldrig gjorde, och pappan har PTSD och har förlorat sin identitet efter att ha lämnat Special Air Service-regementet (SAS) i den australiska armén. I sista chansen med lagens långa arm kastas pappan in i den undre världen av en gammal SAS-kamrat för att se till att sin enda son inte tas ifrån honom. En man och hans son försöker hitta varandra igen efter en fruktansvärd förlust. Nu kastas fadern in i den kriminella världen för att förhindra att hans enda son tas ifrån honom. 

Premiär för Transfusion på Viaplay
Foto: Viaplay.

Australiensk thriller från 2022

Ryan, en före detta agent i specialstyrkorna, och hans son Billy försöker återknyta kontakten efter att ha drabbats av en djup förlust. Sonen är på flykt och rör sig ständigt från stad till stad. Hans far måste använda sina unika färdigheter för att infiltrera den kriminella underjorden och säkra sin sons framtid.

Missa inte premiären av den spännande thrillern "Transfusion" som kommer till Viaplay den 8 april!

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL