The Blacklist säsong 10 – detta vet vi

Premiär för The Blacklist säsong 10 på Viaplay

  • Viaplay
Sofie Landgren
27 februari 2023 kl. 09:02

Blacklisters hämnas på Red Reddington

Efter ett helt decennium av kriminaldramat "The Blacklist" är det nu dags för serien att nå sitt slut i den tionde och allra sista säsongen som har premiär på Viaplay i dag.

The Blacklist kriminaldrama säsong 10 på Viaplay
The Blacklist. Foto: Viaplay.

Premiär för "The Blacklist" säsong 10

Nu är det premiär för den mycket efterlängtade, tionde och sista säsongen av kriminaldramat The BlacklistViaplay. I serien får vi se när de ökända Blacklisters hämnas på Red Reddington efter att det blir känt att han är en dold FBI-informatör. Den actionfyllda, sista säsongen av The Blacklist bjuder på ett krig vi aldrig sett förut.

The blacklist säsong 10 premiär på Viaplay
The Blacklist. Foto: Viaplay.

James Spader kliver in i rollen som "Red" för allra sista gången

James Spader spelar huvudrollen som Raymond "Red" Reddington i den här spännande tv-serien. Reddington är en hög-profilerad brottsling på FBI:s lista över mest efterlysta som förvandlas till en konfidentiell informatör till FBI. I utbyte mot immunitet ger Reddington information om olika farliga brottslingar som finns på den svarta listan, men hans enda krav är att han bara kommer att arbeta med den nya FBI-profilen Elizabeth Keen, som spelas av Megan Boone. Tillsammans måste duon jaga mycket farliga globala brottslingar och avslöja en värld av dilemman. 

Nu är det dags för alla Blacklist-fans att säga adjö till sin favoritbrottsling när serien går i mål med sin tionde säsong. Efter att ha tagit ner olika skurkar tillsammans med FBI, blir det andra bullar när Blacklisters nu äntligen får reda på Reddingtons svek.

Missa inte premiären av den sista säsongen av The Blacklist på Viaplay i dag. Seriens 22 avsnitt kommer att portioneras ut med ett i veckan.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL