Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Premiär för Mias magiska värld

Premiär för Mias magiska värld

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 februari 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 februari 2020

En ny favorit för kidsen.

Fredagen den 21 februari är det världspremiär av Mias magiska värld på Viaplay.

Bild ur "Mias magiska värld".
Foto: Viaplay. 

Serien som har skapats av Moonbug, är en spin-off på det internationellt omåttligt populära fenomenet Little Baby Bum. Välkommen att titta in i Mias magiska värld genom den första trailern.

Little Baby Bum är ett fenomen. Youtube-kanalen som visar Little Baby Bum har fler än 47 miljoner internationella prenumeranter och avsnitten har sammanlagt över 30 miljarder visningar. Nu kommer både Little Baby Bum, exklusivt på svenska, samt spin-off serien tillika Viaplay originalet Mias Magiska värld till Nordic Entertainment Groups streamingtjänst Viaplay.

 

 

Mias magiska värld handlar om Mia och hennes kompisar Tilde och Oscar. På rasterna förflyttar de sig från skolans lekplats in till sin alldeles egna magiska värld. Väl där inne möter de nya kompisar, bland andra Glassiga björnen och Regnbågskillen. De stöter på utmaningar som engagerar de unga tittarna och tillsammans hittar de kreativa lösningar och lär sig livsläxor som de kan använda i den verkliga världen.

Little Baby Bum är en serie animerade filmer av de allra mest populära barnlåtarna som tidigare bara funnits tillgängliga på engelska. Exklusivt för Viaplay har nu serien översatts till de nordiska språken och finns tillgängligt på svenska endast på Viaplay.

Premiären för "Mias magiska värld" är den 21 februari. Viaplay har beställt totalt 24 avsnitt och säsong ett innehåller de 12 första. Serien riktar sig till barn i åldrarna 4-6 år.

 

NÄSTA ARTIKEL