Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för Bob Odenkirks serie Lucky Hank på Viaplay

Premiär för Bob Odenkirks serie Lucky Hank på Viaplay

  • Viaplay
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
20 juni 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
20 juni 2023

Better Call Saul-stjärnan i ny serie

"Lucky Hank" är en amerikansk dramakomedi-serie från 2023, baserad på romanen "Straight Man" av Richard Russo utgiven år 1997. Nu finns den att streama på Viaplay och med Bob Odenkirk i huvudrollen.

Premiär för Lucky Hank säsong 1 på Vipaplay
Bob Odenkirk. Foto: TriStar Television/Viaplay.

Premiär för Bob Odenkirks serie Lucky Hank  på Viaplay

Professor Hank Devereaux, rektor för en underfinansierad högskola, befinner sig på gränsen mellan medelålderskris och total kollaps när han han hanterar det bisarra kaoset i sitt personliga och yrkesmässiga liv.

Premiär för Lucky Hank säsong 1 på Viaplay
Bob Odenkirk. Foto: TriStar Television/Viaplay.

En dramakomedi-serie med Bob Odenkirk

Lucky Hank är en amerikansk dramakomedi-serie från 2023. Serien, som är utvecklad av Paul Lieberstein och Aaron Zelman, är baserad på romanen Straight Man skriven av Richard Russo 1997. Bob Odenkirk spelat huvudrollen i serien och den första säsongen består av åtta avsnitt.

Pilotavsnittet introducerar oss till Hanks liv och alla sidor och karaktärer som ingår. Hank är ordförande för en medelstor engelsk avdelning vid ett andra klassens universitet, han är allmänt ogillad av både kollegor, kamrater och studenter. Han är gift med en perfekt kvinna som har fått nog av honom, och han är en medelmåttig i sin pappa roll och son till en mycket mer framgångsrik pappa som övergav Hank när han bara var 14 år gammal.

Serien kommer att visas på Viaplay med start den 20 juni 2023.

NÄSTA ARTIKEL