Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för andra säsongen av Wisting

Premiär för andra säsongen av Wisting

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 december 2021

Tittarfavoriten tillbaka

Idag släpps hela den andra säsongen av Viaplays kriminaldrama "Wisting". Det här vet vi om den!

Idag, söndag, har säsong två av succéserien Wisting premiär på Viaplay. Det innebär ett kärt återseende av Sven Nordin, Mads Ousdal, Thea Green Lundberg och Lars Berge. I säsong två kommer även Odin Waage (Rådebank) och Evelyn Osaso (Ninjababy) att spela nyckelroller i serien.

Den nya säsongen av Viaplay-serien börjar bokstavligen med en smäll. En dömd mördare smiter från Wisting genom att utlösa en granat när polisen inspekterar en möjlig mordplats i skogen. Flera skadas i  flykten och William Wisting hamnar i ett intensivt sökande efter mördaren som präglar hela Larvikspolisen. Fallet blir också personligt för Wistings dotter Line, som filmar en true crime-dokumentär om seriemördare och som på många sätt lagt grunden för polisutredningen.

– Andra säsongen innehåller alla ingredienser man förväntar sig av en bra kriminalserie. Det är action och spänning, kombinerat med en välbyggd och känslomässig berättelse. Med bara fyra avsnitt är säsongen tightare och mer intensiv. Jag tror och hoppas att tittarna kommer sitta långt fram i stolen från första minuten, säger huvudrollsinnehavaren Sven Nordin.

Den andra säsongen av "Wisting" består av sammanlagt 4 avsnitt.

NÄSTA ARTIKEL