Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Nya säsongen av Vår tid är nu till Viaplay

Nya säsongen av Vår tid är nu till Viaplay

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 april 2021

11 april kan du återvända till Calle och Ninas universum.

Den fjärde specialsäsongen av hyllade Vår tid är nu kommer nu till Viaplay. Det innebär att alla säsonger av succéserien – som tog publiken med storm redan från första avsnittet – kommer att finnas exklusivt på Viaplay från den 11 april.

 

PRESSMEDDELANDE. Söndagen 11 april kommer den fjärde specialsäsongen av succéserien Vår tid är nu exklusivt till Viaplay. Serien, som är en samproduktion mellan ViaplaySVTFilm i Väst och Jarowskij, har setts av miljontals svenskar och vunnit pris för bland annat bästa tv-drama på Kristallengalan.

I Vår tid är nu får vi bekanta oss med Löwanders, familjen bakom restaurangen Djurgårdskällaren, och följa kärlekshistorien mellan Nina (Hedda Stiernstedt) och Calle (Charlie Gustafsson). 

Den fjärde specialsäsongen Vår tid är nu 1951 består av fyra avsnitt och berättar om vad som hände mellan Nina och Calle mellan den första och andra säsongen. Året är 1951 och familjen Löwander ska driva en restaurang i skärgården över sommaren. Nina är utskriven från sjukhuset men ännu inte återställd. Kocken Calle planerar semester med hustrun Sonja och deras son, men han har tankarna på andra håll. Ute i skärgården väcks snart gamla minnen till liv.

I rollerna ser vi Hedda StiernstedtCharlie GustafssonSuzanne ReuterAdam LundgrenPeter DalleJosefin NeldénAnna BjelkerudRasmus Troedsson och Malin Persson.

Vår tid är nu 1951 spelades in 2019 med Måns Herngren som regissör. Ulf Kvensler har skrivit manus och säsongen produceras av Jarowskij med Heidi Rydbeck som producent. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL