Nu kommer westernfilmen The Old Way med Nicolas Cage till Viaplay

Nu kommer westernfilmen The Old Way med Nicolas Cage till Viaplay

  • Viaplay
Sofie Landgren
09 juni 2023 kl. 16:06

Amerikansk western från 2023

En gammal revolverman måste tillsammans med sin dotter möta konsekvenserna av sitt förflutna. Sonen till en man som han mördade för flera år sedan dyker plötsligt upp i staden för att ta sin hämnd. Nu kan du se "The Old Way" med Nicolas Cage på Viaplay.

The Old Way med Nicolas Cage på Viaplay
Nicolas Cage. Foto: TOW Film, LLC.

Streamingpremiär för den actionladdade westernfilmen The Old Way

En gammal revolverman och hans dotter måste möta konsekvenserna av sitt förflutna, när sonen till en man som han mördade för flera år sedan anländer för att utkräva sin hämnd.

Nicolas Cage i huvudrollen

År 1878 i Montana-territoriet är revolvermannen Colton Briggs medlem av en utomrättslig grupp, organiserad för att arrestera och hänga brodern till Walter McAllister, en ökänd bandit. Walter och hans män försöker förhindra den offentliga avrättningen, vilket resulterar i en skjutning som lämnar Colton och den yngre McAllister som de enda överlevande. Colton försäkrar Walters bror att han inte kommer att döda honom; hans avrättning var bara en fint för att tvinga ut brodern från sitt gömställe. 

Stremingpremiär för The Old Way på Viaplay
Nicolas Cage. Foto: TOW Film, LLC.

Tjugo år senare är Colton en förändrad man. Under inflytande av sin fru Ruth har han blivit en respektabel, rent levande köpman med en lanthandel och en liten gård, och fostrat upp en tolvårig dotter som heter Brooke. Till Coltons bestörtning är Brooke trotsig och oregerlig, han märker att hon också är känslomässigt tillbakadragen och oförmögen att bete sig som "normalt folk" – egenskaper som påminner honom om hans tidigare liv.

En dag rider fyra män upp till Coltons gård och deras ledare identifierar sig själv som James McAllister... 

Missa inte Nicolas Cage i "The Old Way" som kommer till Viaplay den 9 juni.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL