Nu kommer Strandhotellet säsong 2 till Viaplay – se trailern här

Nu kommer Strandhotellet säsong 2 till Viaplay – se trailern här

  • Viaplay
Filmtopp
09 augusti 2023 kl. 09:20

Läckbergs dokusåpa är tillbaka

Om två veckor har den andra säsongen av dokusåpan "Strandhotellet" premiär på Viaplay. Nu kan vi se trailern inför vad som komma skall. "Jag är otroligt glad och stolt över det fantastiska mottagandet den första säsongen av Strandhotellet fick", säger Camilla Läckberg.

Camilla Läckbergs Strandhotellet blev en omedelbar succé och var en av de mest sedda serierna på Viaplay i våras. Redan nu kommer den andra spännande säsongen på Viaplay. Intrigerna fortsätter i den moderna såpan där de rivaliserande familjerna Grip och Gyllenmark står inför nya utmaningar när chockerande hemligheter, invecklade mord och förbjuden kärlek kolliderar i den pittoreska kuststaden Saltsjövik. 

– Det är så fantastiskt roligt att tittarna äntligen ska dyka djupare in i dramatiken i Saltsjövik och få lära känna alla underbara karaktärer bättre i en andra säsong av Strandhotellet, säger Camilla Läckberg. 

Premiären av Camilla Läckbergs nya moderna såpa Strandhotellet blev en tittarsuccé som dragit rekordpublik och låg på topplistan över Viaplays mest sedda serier under hela säsongen. Den krimkryddade serien handlar om de två familjerna Gyllenmark och Grip som driver varsitt hotell i den pittoreska kuststaden Saltsjövik. Kärlek, svek och spänning flätas samman i detta hjärtklappande drama där begravda hemligheter, komplicerade relationer och mord är en del av vardagen. 

Se trailern och ett teaserklipp till den nya säsongen här:

I andra säsongen av Strandhotellet fortsätter mordgåtan från tidigare säsong liksom rivaliteten mellan familjen Grip och Gyllenmark. De båda hotellen går ekonomiskt på knäna och när ytterligare en person hittas mördad ökar stressen hos alla inblandade. I jakten på svar uppdagas gömd information om hotellen som grundarna Werner Gyllenmark (Samuel Fröler) och Egil Grip (Dennis Storhøi) försökt begrava. Kan morden vara kopplade till de gamla affärskollegornas förflutna?

– Jag är otroligt glad och stolt över det fantastiska mottagandet den första säsongen av Strandhotellet fick och att så många har fastnat för serien på Viaplay. Det är väldigt roligt att tittarna äntligen ska få dyka djupare in i dramatiken i Saltsjövik och lära känna alla underbara karaktärer bättre i en andra säsong av Strandhotellet, säger Camilla Läckberg.   

Då har Strandhotellet säsong 2 premiär på Viaplay

Förutom Samuel Fröler återvänder Marianne Mörck och Jenny Ulving McCabe tillsammans med bland andra Sofia Karemyr, Filip Wolfe Sjunnesson, Rennie Mirro, Ylvali Rurling, Irina Eidsvold Tøien och Görel Crona.

Producent är Jenny Grewdahl, och Kristoffer Graci är exekutiv producent från Creative Society Production som även producerar serien. Lovisa Löwhagen och Jakob Vasell är huvudförfattare. Serien är skapad av Camilla Läckberg

Säsong två av "Strandhotellet" har premiär på Viaplay den 22 augusti. På premiärdagen släpps två av åtta avsnitt på Viaplay och de resterande avsnitten släpps på tisdagar.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL