Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nu kommer skräck-thrillern Shut In till Viaplay

Nu kommer skräck-thrillern Shut In till Viaplay

  • Viaplay
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
10 juni 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
10 juni 2023

Amerikansk långfilm från 2022

En ung mamma blir inlåst i ett skafferi av sitt våldsamma ex. Med barnen på andra sidan dörren och under hot om våld måste hon göra allt som krävs för att bli fri och få ut sina barn ur huset.

Nu kommer Shut in till Viaplay
Foto: The Daily Wire.

Nu kommer skräck-thrillern "Shut In" till Viaplay

"Shut In" är en amerikansk thrillerfilm från 2022 i regi av D.J. Caruso, skriven av Melanie Toast, och med Rainey Qualley, Jake Horowitz, Luciana VanDette och Vincent Gallo i huvudrollerna.

Den unga tvåbarnsmamman Jessica Nash håller på att fixa iordning skafferiet hos sin bortgångne mormors hus så att hon kan sälja det och flytta. Plötsligt fastnar hon och blir av misstag inlåst. Jessica försöker få sin unga dotter Lainey att hjälpa henne att komma ut, men Lainey kan inte ge henne nyckeln. Jessicas ex-pojkvän Rob dyker upp med sin vän Sammy, och Rob får ut henne. Jessica är dock rasande på Rob för att ha tagit med sig Sammy, en pedofil, till hennes hus.

Nu kommer skräckthrillern Shut In till Viaplay
Rainey Qualley. Foto: The Daily Wire.

Gör allt för att skydda sina barn

När en ung mamma spärras in i ett skafferi och blir terroriserad av sin våldsamma ex-pojkvän måste hon använda sin uppfinningsrikedom för att skydda sina två små barn från eskalerande fara samtidigt som hon måste hitta en väg ut.

Missa inte den spännande skräck-thrillern "Shut in" som kommer till Viaplay den 10 juni.

NÄSTA ARTIKEL