Se ett första klipp ur A Man Called Otto med Tom Hanks

Nu kan du streama A Man Called Otto – här ser du filmen

  • Viaplay
Filmtopp
01 september 2023 kl. 08:09

Nu behöver du inte köpa eller hyra En man som heter Ove-remaken

I dag hittar "A Man Called Otto", den amerikanska remaken på "En man som heter Ove" till Viaplay. Se Tom Hanks spela huvudrollen i filmen som är baserad på Fredrik Backmans bok.

Nu kan du streama A Man Called Otto – här ser du filmen
Foto: SF Studios.

År 2015 var det premiär för En man som heter Ove, succén baserad på Fredrik Backmans roman med samma namn. Den gången var det Rolf Lassgård som spelade huvudrollen. Några år senare, 2022, var det självaste Tom Hanks tur att ta sig an rollen. Dock med ett annat namn.

När filmen adapterades för den engelskspråkiga marknaden blev titeln istället A Man Called Otto. Den blev i stort en framgångssaga och hade svensk biopremiär i mitten av januari 2023. Nu, när hösten knackar på dörren, har filmen äntligen blivit tillgänglig att streama för den som inte vill köpa eller hyra film.

Nu kan du streama A Man Called Otto – här ser du filmen

Sedan en tid tillbaka har du kunnat hyra eller köpa A Man Called Otto digital på diverse plattformar, men nu kommer filmen även till Viaplay, med premiär den 1 september.

Har du mot förmodan inte koll på handlingen i filmen berättar den historien om Otto Anderson (Tom Hanks) – en grinig änkling som vägrar att ändra på sina sätt. När en livlig ung familj flyttar in bredvid möter han sin överman i den snabbtänkta och mycket gravida Marisol, vilket leder till en osannolik vänskap som kommer att vända upp och ner på hans värld. Upplev en rolig, hjärtevärmande historia om hur vissa familjer kommer från de mest oväntade hållen.

Fler premiärer på Viaplay i september 2023 hittar du här.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL