Filip Wolfe var modell innan Strandhotellet: "En tuff bransch"

När kommer Strandhotellet säsong 2? Här är svaret

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad kl. 20:04 | Publicerad 18 april 2023 kl. 08:04

Fansen får vänta längre än de gjort mellan Lyckoviken-säsonger

I och med säsongsavslutningen är det många som undrar, när kommer "Strandhotellet" säsong 2? Filmtopp har en god aning!

Nu går den första säsongen av deckardrottningen Camilla Läckbergs nya populära såpa i mål. Fansen vill veta när vi kommer att få se Strandhotellet säsong 2. Filmtopp ger dig den informationen vi känner till. 

Först och främst är den andra säsongen av Strandhotellet bekräftad sedan länge. I ett tidigt skede kommunicerades det ut av Viaplay att fortsättningen spelades in i samma veva som den första säsongen. 

När kommer Strandhotellet säsong 2? Här är svaret
Foto: Viaplay.

När kommer Strandhotellet säsong 2?

I den intrigrika såpan följer vi två familjer som familjerna Gyllenmark och Grip i kuststaden Saltsjövik. Det har varit en första säsong kryddad av kriminalspår, vilket sannerligen gett tittarna mersmak. Så när kommer Strandhotellet säsong 2? Viaplay har låtit oss veta att den har premiär på streamingtjänsten först under nästa år. Baserat på den TV-typiska takt dessa serier tenderar att ha – samt att säsongen redan är inspelad – så räknar vi kallt med att det rör sig om ett släpp under våren. 

Att det går ett år mellan säsong 1 och 2 innebär alltså en längre väntan än det varit mellan de fyra Lyckoviken-säsongerna som kommit ut. Då rullade det nya avsnitt både under våren och hösten. Vad det beror på att det dröjer längre mellan Strandhotellets säsonger är inte känt.

Filmtopp återkommer med ett specifikt premiärdatum så snart det är meddelat från Viaplay.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL