Maria Montazami och Ola-Conny tävlar i matlagningsprogrammet Camp Kulinaris

Maria Montazami och Ola-Conny tävlar i matlagningsprogrammet Camp Kulinaris

  • Viaplay
Filmtopp
01 mars 2023 kl. 09:03

Succén är tillbaka med nya avsnitt

I år är en ny grupp av välkända profiler redo att driva en restaurang i norska Portør. Två välbekanta ansikten från Sverige gör också entré i kampen – den svenska hollywoodfrun Maria Montazami och tittarfavoriten Ola-Conny Wallgren.

I realityserien Camp Kulinaris ska deltagarna tillaga och servera maträtter i olika teman. Mot slutet av varje vecka måste två av deltagarna tävla i en matlagningskamp där en till slut måste ta av sig förklädet och lämna Portør. Efter många spännande veckor fyllda med livliga diskussioner, färgstarka personligheter och mycket skratt kommer vinnaren av Camp Kulinaris 2023 koras.

Allas vår svenska Hollywoodfru Maria Montazami bjuder på både mat och underhållning under säsongen.

– Det är jätteroligt att få vara med i Camp Kulinaris! Tillsammans med härliga människor blir det massor av god mat och många skratt. Jag är väldigt tacksam att Svenska Hollywoodfruar var populärt i Norge, men den här gången handlar det inte om att prata om tofsar i lugn och ro utan att laga mat på tid! Mitt uppe i klimakteriet ser ni mig springa omkring med en vippa i en hand och en såsslev i den andra, säger Maria Montazami.

Dessutom får vi se det bekanta ansiktet tillika realityprofilen Ola-Conny Wallgren, som hävdar att han har blivit vassare i matlagning och lärt sig göra en god remouladsås under inspelningen.

– Att vara en av deltagarna i Camp Kulinaris är en stor ära för mig, men också en utmaning då jag aldrig tidigare följt ett recept. Mina förväntningar när jag tackade ja var att lära mig laga mat från grunden och få till det lilla extra. På det hela var det en fantastisk matresa med mycket humor, glädje och allvar. Ett minne för livet, säger Ola-Conny Wallgren.

Dessutom medverkar bland andra Bård Hoksrud, Ellen Irene Aabol, Henrik Elvejord Borg, Isak Noor, Lydia Gieselmann, Monica Nyhus, Mutta Billah, Raylee Charlotte Kristiansen och Trude Drevland.

Häng med i Norges roligast matlagningsprogram och följ profilerna i den kulinariska kampen om vinsten av Camp Kulinaris 2023.

"Camp Kulinaris" har premiär den 28 mars på Viaplay och TV3.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL