Kommer Thunder in My Heart säsong 3? Amy Deasismont svarar

Kommer Thunder in My Heart säsong 3? Amy Deasismont svarar

  • Viaplay
Filmtopp
13 maj 2023 kl. 20:05

Skaparen ger inga övertygande besked runt fortsättning

I en intervju med Filmtopp hintar Amy Deasismont om planerna på "Thunder in My Heart" säsong 3, som inte är garanterad att den blir av. Hon är nämligen sugen på att göra annat.

I morgon, söndagen den 14 maj, går den andra säsongen av Thunder in My Heart i mål på Viaplay. Många är det som undrar när vi kan förvänta oss att se en tredje säsong dyka upp på streamingtjänsten. Men baserat på vårt eget samtal med skaparen, manusförfattaren och huvudrollsinnehavaren Amy Deasismont verkar det inte helt självklart att den överhuvudtaget blir av.

Kommer Thunder in My Heart säsong 3? Amy Deasismont svarar
Foto: Viaplay.

Amy Deasismont svarar på om vi får se Thunder in My Heart säsong 3 ha premiär

Den andra säsongen av Amy Deasismonts hyllade dramakomedi har om möjligt varit ännu bättre än sin föregångare. När vi träffade henne på Indio Studios i Stockholm kändes det därför högst relevant att ställa henne frågan om hur framtidsplanerna ser ut för serien. Då svarade hon följande:

– Just nu är det fullt fokus på den här säsongen. Jag har skrivit både första och andra säsongen med ambitionen om att det skulle kunna sluta med dem. Jag har avslutat båda på ett sätt som lämnar en del frågor till tittarnas fantasi att besvara. Jag känner mig också väldigt sugen på att hitta på något helt nytt, så vi får se. Jag har lite idéer på andra historier jag vill berätta. En av dem är verkligen någonting helt annat än det här.

Enligt Amy skulle Thunder in My Heart alltså kunna ta slut med den andra säsongen. Vad gäller de andra projekt som hon hintar om vill hon inte berätta om dem i närmare detalj. Kanske kommer hon oavsett att kunna parera flera projekt med varandra.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som sker runt "Thunder in My Heart" säsong 3 och om vi kan förvänta oss en premiär.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL