Ingen ängel – Viaplays flippade ungdomsserie om en seriemördare

Ingen Ängel säsong 2 – Detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad kl. 11:05 | Publicerad 15 maj 2023 kl. 07:05

Får vi återse seriemördaren Angelina?

Med den första säsongen ute för granskning av Viaplays tittare återstår det att se ifall vi kan förvänta oss "Ingen Ängel" säsong 2. Här är allt vi vet om den saken.

I den nya produktionen följer vi 17-åriga Angelina när hon tar sig genom den tuffa tiden som gymnasiet ofta utgör. Med den första säsongen alla fyra avsnitt ute på streamingtjänsten vill tittare veta ifall vi kan förvänta oss att se Ingen Ängel säsong 2. Här är statusen just nu.

Än så länge är ingen andra säsong av Ingen Ängel bekräftad av Viaplay. Förmodligen inväntar de mer användardata för att kunna bedöma hur stort intresset vore runt en uppföljare. Fyra dagar efter sin premiär placerar den sig på en 13:e plats bland streamingtjänstens mest populära serier. Det är kanske inte helt övertygande, men det placerar den framför bland annat Svenska fall och Leva Life vilket förstås är imponerande av en väldigt kort serie som gjorts på liten budget.

Ingen Ängel säsong 2 – Detta vet vi
EliSophie Andrée har skapat "Ingen Ängel". Foto: Filmtopp Int.

Skaparen vill göra Ingen Ängel säsong 2

Serien är skapad av EliSophie Andrée som var en av vinnarna på Viaplay Original Talent Awards 2022. Hon fick då förverkliga sin dröm om att producera Ingen Ängel, och suger efter att göra mer är starkt:

– Jag hoppas på det! När vi lämnar Angelina i säsong ett, så har hon kommit fram till vem hon är. I flera framtida säsonger kan vi utveckla och jobba mycket med hur hon är som en full on killing machine utan gränser. Ingen Ängel är en coming of age, fast coming of seriemördare, säger EliSophie till Filmtopp.

En hungrig skapare är förstås en god förutsättning för att vi ska kunna förvänta oss mer. Men trots detta känns det för stunden inte helt övertygande att en fortsättning blir av i en tid där konkurrensen är stenhård.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer runt "Ingen Ängel" säsong 2.

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL